MOŽNOST KALIBRACE Efekt lupa
  • 1 z 8
 

TFA 31.1119.K infra červený vpichový teploměr DUALTEMP-PRO, HACCP

 

 

Rozsah infra teploměr:
 -55°C.....250 °C 
Rozsah vpichový teploměr: -55°C.....250 °C
Funkce: ALARM, min. max.
 IP65 voděodolný, HACCP
Kalibrace:    v souvisejících  produktech 
Dostupnost Skladem
2 773 Kč
3 355 Kč včetně DPH
   
Kód produktu 17264
Značka TFA
Kategorie Teploměry, vlhkoměry, dataloggery, stopky
Záruka 2 roky
 

TFA 31.1119.K infra červený vpichový teploměr K DUALTEMP PRO, HACCP:

Akreditovanou kalibraci si můžete objednat v souvisejících produktech.

Kombinace infra teploměr + vpichový teploměr 2v1.

Potravinářský teploměr pro měření teploty jídla, tekutin, masa, je využíván jak v domácnosti tak v potravinářství, jatka, restaurace, jídelny, a další.

Funkce: zobrazení naměřených hodnot, min. a max. funkce podržení a uzamčení, HACCP, led indikace,

Předností je potravinářské schválení HACCP, krytí IP 65. 

Optika infra teploměru: 2,5:1, nastavitelná emisivita, nastavitelný alarm

Rozsah měření teploty infra teploměru: -55 °C.........250 °C

přesnost teplota objektu = 15-35 °C, Teplota okolního prostředí = 25°C +/- 0,6 °C 

Teplota objektu>-33°C:

-33 až 0°C: ± 1°C + 0,1°C/ stupeň

0 až 65°C: ± 1°C

65 až 200°C: ±1,5% záznamu

Rozsah měření teploty vpichu: -55 °C.........250 °C

méně než -5°C: ±1°C

-5 až 65: ±0,5°C

více než 65°C: ±1% záznamu

Rozlišení: (-9,9 až 199,9°C) 0,2°C/0.5°F

Rozsah pracovní teploty:0 až 50°C (32 až 122°F)

Rozměr:160 x 38 x 22 mm

Hmotnost: 100 g

Životnost baterií: 18 hodin

Součástí dodání je: kalibrační list na 2 měřící body (-18°C, +2°C)

 

Podobné produkty

HACCP Ano
Minima a maxima Ano
Rozsah měření teploty -40 °C.....200 °C
SCHVÁLENÍ HACCP
Krytí IP 65
Délka měřícího hrotu 125 mm
Rychlost měření cca 1 s.
Napájení 1 x baterie LR 44 je součástí balení
Rozměr 205 mm x 20 mm x 17 mm
Hmotnost 29 g
Akreditovaná kalibrace lze přiobjednat (související produkty)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: