SP-3 S VÁŽIVOSTÍ DO 800G

 
Váživost: 800 g
Dílek skutečný: 1 g
Dílek cejchovaný: x
Cejchuschopná: ne
Kalibrace: v souvisejících produktech

 

Dostupnost Skladem
450 Kč
545 Kč včetně DPH
   
Kód produktu 30472
Značka HZGH
Kategorie Váhy pro gastronomii
Záruka 2 roky
 

Vážící lžíce SP-3-S:

Vážící lžíce s váživostí do 800g pro správné dávkování, určená pro rychlé vážení různých sypkých surovin, potravin, ale i tekutin. Používá se pro vážení mouky, cukru, koření, různých přísad do směsí, atd.

Standardní i akreditovanou kalibraci si můžete objednat v souvisejících produktech.

Funkce: vážení, tára, HOLD, automatického vypnutí váhy po 1 minutě nečinnosti

Technické údaje:

Váživost: 800 kg
Přesnost - dílek: 1 g
Tara: ano
Certifikace:
NE, určeno pro kontrolní vážení
Jednotky:
g
Provedení konstrukce:
plast
Displej: LCD displej 28x14mm s výškou čisliv 12 mm, bez podsvícení
Provozní teplota:
 0 °C >> +40 °C
Komunikace:
nemá
Prostředí použití: suché, prašné
Napájení: lithium baterie 3V CR2032L
Rozměr š x v x h: 90 x 50 x 230 mm
Záruka:
2 roky
Hmotnost:
90 g

V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte na email: info@metroservis.cz nebo na tel. čísle 774 232 222.

 

 

Podobné produkty

     
  • vazici lzice sp 2 Kód: 30471
    SP-2 S VÁŽIVOSTÍ DO 500G
    Skladem
    Váživost: 500 g
    Dílek skutečný: 0,1 g
    Dílek cejchovaný: x
    Cejchuschopná: ne
    Kalibrace: v souvisejících produktech

     


    390 Kč
       
    Značka: HZGH Záruka: 2 roky
Váživost 800 kg
Kontrolní - technologická váha Ano
Přesnost 1 g
Váživost 800 g
Přesnost - dílek 1 g
Funkce vážení, tára, HOLD, automatického vypnutí váhy po 5-ti minutách nečinnosti
Tara ano
Certifikace NE, určeno pro kontrolní vážení
Jednotky g
Provedení konstrukce plast
Displej LCD 28 x 14 mm s vyškou čislic 12 mm
Provozní teplota -20 °C >> +40 °C
Komunikace nemá
Prostředí použití suché, prašné
Rozměr š x v x h 90 x 50 x 230 mm
Napájení lithium baterie 3V CR2032L
Záruka 2 roky
Hmotnost 90 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: